Kim jesteśmy?
Historia Secret Garden zaczęła się w 2014 roku. Grupę przyjaciół o różnych doświadczeniach zawodowych połączyła pasja do jedzenia i wspólne marzenia.
Łukasz to przedsiębiorca z doświadczeniem w rozwijaniu małych przedsiębiorstw i specjalista od zarządzania strategicznego.
Henryk od lat prowadzi firmę dystrybuującą sprzęt gastronomiczny. Jest także specjalistą od optymalizacji, organizacji oraz zakupów hurtowych.
Ania jest menedżerem z doświadczeniem w kierowaniu kantynami w największych poznańskich firmach, projektowaniu ciągów technologicznych i opracowywaniu dokumentacji.
Razem z zespołem rozwijają sieć restauracji Secret Garden, która z każdym rokiem karmi coraz więcej klientów i otwiera kolejne lokale.
metrów²
łącznej powierzchni lokali
1750lat
doświadczenia na rynku
6posiłków
serwujemy codziennie w restauracjach
2500pracowników
zatrudnionych na pełen etat
40
Nasza misja
Naszą misją jest dostarczanie klientom zdrowych i zbilansowanych posiłków w przystępnych cenach tam, gdzie pracują, uczą się i mieszkają.
Tworzymy i rozwijamy sieć restauracji w oparciu o naszą wizję żywienia zbiorowego, w której liczą się:
- Różnorodność menu, dopracowane receptury i świeże składniki.
- Profesjonalna obsługa, wiedza i doświadczenie.
- Standardy, procedury i technologie zapewniające jakość.
- Czyste, przestronne i naturalne wnętrza.
Dążymy do tego, by nieustannie rozwijać naszą sieć i udoskonalać model biznesowy, by zaspokajać potrzeby klientów na coraz większą skalę.